dissabte, 12 de juny del 2010

disseny


l'infern i tots els seus habitants
Blai! tot això és molt frustrant!

5 comentaris:

  1. Blai, diga'm què et sembla porfi :(

    ResponElimina
  2. i ja que hi estàs posat... MOLT BÉ ,NO ,EL TREBALL DE FOTO??? són genials!

    ResponElimina
  3. és el treball de disseny no? Aviam si vols que et sigui crític ho trobo un pel de llibre de text de català. L'estructura està bé té qüerència i tal. Clar poder lu més important és la teva solució. Avagades hi ha l'idea de posar-ho al mig per marcar-ho en nombre d'importància. Com ho tens l'importància recau amb els objectius. Lu que passa que com et dic té lògica l'estructura lineal. Però bé suposu que ja ha de tenir un registre força d'educació i força powerpoint xo wenu.

    si n'estic força content de les fotos jejeje les vaig ensanyant a tothom xdd

    Ens veiem

    ResponElimina
  4. :( jóh.
    sí, ha de tenir més importància els objectius, perquè vindria a ser el què jo he après. però jo també ho trobo molt llibre de text de català.
    jóh vaia merda.
    joh mira eh.
    blai. això no pot ser.
    ens torrem?

    xd
    a veure si ens veiem algun dia d'aquests si no em moro, per ceert! m'agradaria molt que trobessim un dia per anar a veure allò de les projeccions de pelis els divendres. podria ser macu, no?

    com ho portes tot tu? la feina vull dir? ja acabes aviat?

    ResponElimina
  5. jo aquesta setmana ja acabo. I seré lliure de tot (d'escoltes tmb (o casi bé lliure de tot). Nu c en podem parlar sobre lu de les pelis dels divendres ara avui estic mort, això de dormir poc no és bo!!!

    ResponElimina