dimecres, 30 de juny del 2010

nyamnyam


el joc del mocador

dimarts, 22 de juny del 2010





Globus narra la vida d’un home que de petit havia viscut a un circ que voltava per tot el món, però que per mala sort quan va tenir 20 anys els circ va tancar les seves portes.

Un cop clausurat el circ es passa vint anys de la seva vida de manera sadantaria, treballant amb una feina monotona hi aburrida fins que a l’edat de 40 anys decideix refer la seva vida i decideix tornar a recórrer món, com quan era petit, però aquest cop imposant-se no tornar a passar per una ciutat que ja ha visitat.

Al cap de vint anys, quan ja en té 60, ja ha recorregut totes les ciutats del món i per tan ara és el moment de tornar a començar el seu viatge. Tot hi així se’n adona que la seva vida no ha servit per res i que tot hi viatjar per tot el món està buit, tots els viatges no l’hi han aportat res i ja no s’enrecorda de res del que ha fet duran tots els seus viatges.

divendres, 18 de juny del 2010

arc



I'm going to throw a tantrum.
el tenia tot fet amb el tiger computer, però resulta que desgraciadament el tiger ha volgut començar el cap de setmana abans que jo pogués fer un CTRL+ S.
així que he tornat al sistema tradicional i ara només em queda fer una apologia de l'escaire i el cartabó.

dissabte, 12 de juny del 2010

disseny


l'infern i tots els seus habitants
Blai! tot això és molt frustrant!

dimecres, 9 de juny del 2010

Tot plegat i desplegat



dimarts, 1 de juny del 2010

usar i tirar


















[...]de petit quan em demanaven què volia ser de gran jo sempre contestava; deprevat.

el regne de les plantes (Olivetti, Molinex, Chaffeuteaux et Maury) Quim Monzó.